Aby vám telefon dlouho vydržel


Moct s sebou nosit telefon kamkoliv potřebujete je bezesporu jeho hlavní výhoda, protože potom nejste odkázáni na to, že někde po cestě najdete telefonní budku, ze které si můžete zavolat. Mít telefon v kapse je zkrátka daleko lepší, ale i to má své nevýhody. Ta hlavní tkví v tom, že je nutné telefon udržovat nabitý, abyste ho mohli používat kdykoliv potřebujete. Zejména při pobytu venku je potřeba mít předem nabitý telefon, a také je nutné mít nabíječku do auta, pomocí které si můžete telefon nabít i na cestách. Nejnovější auta mají dokonce možnost nechat si do nich nainstalovat nabíjecí přihrádku, což je obrovské plus, protože nemusíte myslet na to, abyste měli sbalenou nabíječku případně i s redukcí.

bezdrátová nabíječka

iPhony jsou sice velice populární telefony, ale mají tu nevýhodu, že se poměrně rychle vybíjí. Proto je nutné myslet na to, že je potřeba telefon mít předem nabitý. Pokud se chystáte třeba na více dní pobytu venku kde nebude možnost si telefon nabít, nepoužívejte zbytečné aplikace, a vezměte si s sebou nabitou power banku, pomocí které si v případě nouze telefon nabijete i bez zásuvky.

nabíjecí stanice

Co najdete v balení?

U každého iPhonu jste našli v krabičce nejen telefon, ale i jehličku na vyndání přihrádky na SIM kartu, obyčejná drátová sluchátka a nabíječku. Ta se skládala z kabelu s USB a koncovky, která se zasunula do zásuvky. Jenže poslední generace iPhonů už přichází do obchodů bez příslušenství, a tak si jej zákazníci musí dokupovat. ne každý přechází na nový model iPhonu ze staršího, a kdo doma nemá příslušenství, jako je nabíječka na iPhone nebo sluchátka, musí si připlatit. Co se týče nabíjení, je potřeba dodržovat pokyny k tomu, abyste správným nabíjením baterie zvýšili její životnost. Nabíječku si můžete koupit klasickou, u které bývá problém s koncovkou, a nebo bezdrátovou, které dává přednost stále více lidí.

About the author /